Kost v grlu

kako ste rešili problem s kostjo? Tudi sama sem imela pred nekaj meseci ta problem, zelo zoprn občutek, vendar k sreči brez hujših posledic. Ene 14 dni me je zbadalo v grlu, potem pa sploh nevemkdaj minilo. Ampak kost je morala biti pa majhna, saj kadar jem ribe jo skoraj prepasiram v ustih. anitram1

Evo mene.

S hčerko sva bili pri zdravnici. Ugotovila je, da ni kost, pač pa ena lepa angina. Tudi sama sem podvomila o kosti, ko ji je temperatura narastla tja čez 38 stopinj C in jo je začelo trgati v ušesih. No, dobili sva antibiotike in že po drugi dozi se gospodična bolje počuti.

Njenim tegobam je kriva bakterija in ne hvalabogu - ribja kost. Hči je namreč zapovedala, da ribe noče nikoli več jesti, mi pa imamo ribe radi na vse mogoče načine.

Vseeno pa bo naša družina kar nekaj časa zelo previdna z ribami.

Hvala vsem, ki ste z menoj delile izkušnje.

Mamka   

mamka
ribja kost se po približno treh dneh sama razkroji (sluznica v grlu jo raztopi), še nekaj časa pa ostane moteč občutek skelenja in težjega požiranja,zaradi manjšega vnetja.To velja samo za ribjo kost.Če pa je kost večja in se jo da videti v grlu ,pa je treba zdravniku na odstranitev. Havaja Perišin

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti