Moj stroj se pravkar čisti s kisom. Obratuje na 900C.
Lp,
valčiMoj stroj se pravkar čisti s kisom. Obratuje na 900C.
Lp,
valčiJežeštana, pa to človek ne more verjet, koliko svinjarije je lahko v teh cevčicah in pod predalčkom in v ovinkih!!
Niti nisem čakala na nižjo tarifo elektrike ampak sem mašinco takoj zalaufala, komaj čakam, da konča in jo grem pogledat (in povohat
) !
Takile konkretni nasveti iz prve roke so tisto, zaradi česar vsak dan letim na Kulinariko!
japaja
Vilma, prav vesela sem, da si zadovoljna glede kisa.
Vam povem, jaz imam non-stop pri roki alkoholni kis in sodabikarbono... Posoda, ki je malo "čoravo" postavljena v stroj in ni prav pici-kato oprana; recimo, lonec od goveje juhe, preden ga dam v stroj, vanj curnem malo alkoholnega, odstoji par minut in potem ga šele dam v stroj.
Pozdravček!
Alkoholni kis nimam nikoli doma. No, ta vikend sem si ga od tašče "sposodila" ravno zaradi stroja in poceni elektrike.
Od zdaj naprej ga bom tudi jaz imela v gospodinjstvu. Bom poskusila še na posodah, včasih se res slabo operjeno v pomivalcu, dno posode ima tako mavrično barvo, pa ponavadi tisto ščistim na roko.
Res je, Japaja, tile konkretni nasveti so zlata vredni in tudi sama zaradi tega rada zahajam na Kulinariko. ![]()
Soda bikarbona pa je moja zvesta prijateljica, kadar me stisne kislina, si jo kanček stopim v vodi, spijem in pomaga bolje kot rupuruti, ranitali ali ultopi.
VilmaUpam, da ti perilo ni že oprano.
Curek kisa daš v režo, ki je za mehčalec.
Pozdravček!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pistacijeve rolice

Jabolčne rožice