Rad bi pekel odojka, tu pa nastopi manjši problem. Samega pusjka bi že našel, potreboval bi pa tudi motorček za vrtenje odojka na žerjavici ter seveda kol. A kdo ve, kje bi se to dalo sposoditi/kupiti?
Kraljevic
Rad bi pekel odojka, tu pa nastopi manjši problem. Samega pusjka bi že našel, potreboval bi pa tudi motorček za vrtenje odojka na žerjavici ter seveda kol. A kdo ve, kje bi se to dalo sposoditi/kupiti?
Kraljevic
Kruhy, hočeš reči, da ste imeli svojo opremo? Sicer pa sem iz LJ ....
Bi sicer sami vrteli, ampak čez komot ga ni .... ![]()
Kraljevic, pojdi v nedeljo na bolšji sejem, tam več prodajalcev to prodaja ( Ljubljanski bolšji sejm ).
ežojNekoč smo ga tudi mi vrteli na roko ampak čez komot ga ni. Pa smo naredili mašinco s strehico in motorček od pralnega stroja. Sedaj se vrti sam, mi ga samo močimo, hehe.....pa družba mora biti prava. 12 kg pa nikoli nismo pekli, je preveč mlečen in ga je premalo za našo veliko družbo. Žive vage mora imeti tam okoli 30 kg.
KyaraKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Polžki z mesnimi kroglicami

Cmočki šarenke v žametni bučni juhi