Naročilo drobnega peciva na notranjskem

Približuje se nam nekaj praznovanj, pa bi radi naročili nekaj kg drobnega peciva in par potic pri kakšni gospe ali kakšen s.p. , ki to zares obvladajo. Lokacija je okolica Logatca, Vrhnika, Postojna, Idrija. Imate kakšen namig - dobre izkušnje?

Hvala vnaprej....B.

Barb31

Škoda, imam ravno kuhinjo v razsulu, če ne bi se kaj zmenile.

mizarka
pekarna Jure v Postojni,drugega se ta hip res ne spomnim anaeva
se strinjam z anaevo. Mi tudi tja hodimo. tanjaj
pekarna jure ima res zelo dobre stvari reza

Moja žlahta tudi tam nabavlja.

Loni Makaroni
Imajo tudi full dobre tortte. meni je dobra 1kg-ska, ki je čokoladna ali sadna in stane 1kg samo 7e. Čeprav ful dosti pečem, sem jo že kar nekajkrat naročila v naši trgovini, ki je od Pekarne Jure. Po moje ne more bit slabo tole pecivo na kg, ker poznam tudi njihove piškote, jih imajo res poceni in dobri so. Katarina K http://katarinak.moj-album.com/
Ne vem kolk ste oddaljene od Lokve pri Divači, tam je slaščičarna Vesna, ki dela odlične vse vrste peciva. _kekec_
Dragica Kaluža iz Narina - malo naprej od Pivke... ima peko potic in peciva, nasploh pa so narinske punce zelo pridne za take zadeve Staša
Punce, hvala lepa za vse te predloge - nekaj se bo pa že moralo najti tudi za nas zbirčneže;-)Poročilo še pride. LP B Barb31

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti