Vzmetnice

teja_m  

član od: 19.4.2009

sporočila: 55

tema odprta - 2. maj 2009 12:55 | ogledi: 2.904 | odgovori: 6

Jaz si kopujem za posteljo novo vzmetnico oziroma jogij. A ima mogoče kdo kakšen nasvet glede teh dormeo ali pa iz lateksa ali pa kaj drugega? Eni namreč z dormejevimi niso čisto nič zadovoljnji.Rada bi pa si kupila enega kvalitetnega za kvalitetno spanje, saj tega ne kopuješ za eno leto ampak za eno daljše obdobje.

teja_m

Kitanna  

član od: 16.12.2008

sporočila: 116

2. maj 2009 13:24

Živjo teja_m. Jaz imam ležišče Dormeo. Sem zelo zadovoljna. Je pa res, da moraš imeti podlago zračno, ker drugače zrak ne kroži in začne plesneti. Samo po moje ni važno katero vzmetnico imaš, zrak mora krožiti pri vseh... Če bi bila na tvojem mestu, pa bi si kupila ležišče Levitan od Bavarie Wolltex Company, ker ima poleg vsega kar ima Dormeo, še možnost pranja prevleke v pralnem stroju. Malo pogooglaj Levitan, pa boš videla. Lp Kitanna

teja_m  

član od: 19.4.2009

sporočila: 55

3. maj 2009 11:08

Kar nekaj ljudi pravi, da je najboljši naravni material se pravi lateks. teja_m

tejča  

član od: 25.3.2002

sporočila: 243

4. maj 2009 21:11

jaz pa sem se odločila za tistega z malimi fedri (hrvaški proizvajalec, kupljeno v Lesnini na Brdu pri Ljubljani) - z možem mava en jogi, pa ga nič ne čutim, ko se obrača. aja, na moje spanje je vplivala tudi izbira opore pod jogijem - ko sem kupila dno z letvicami, je ratalo moje spanje užitek. Mateja tejča

slavi77  

član od: 20.2.2009

sporočila: 41

5. maj 2009 14:27

mi smo pred 4leti nabavili meblovo vzmetnico,vzmeteno z žepkastimi vzmetmi in je čudovita.Seveda je bila draga ko žafran,ampak vredna svojega denarja.Mož je na začetku se mi zdi zaspal že na poti do povštra slavi77

čoko  

član od: 19.11.2007

sporočila: 867

5. maj 2009 17:14

Mi smo tamalim kupili najprej kombinacijo lateks-kokos, pa se je po enem letu naredila taka jama, da smo jih vrgli proč. Potem smo pa naročili relaxsan po meri, oblika nespremenjena že 2 leti, spita kot angelčka, nobenega jamranja o bolečem hrbtu, kot prej... Zbirava pogum (evre), da še najino posteljo zamenjava z istim. Je pa trša varianta, podoben Dormeu. čoko

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti