Mlekomat

Koliko časa pa hranite prevreto mleko v hladilniku? Jaz ga do 4 dni, če ga še kaj ostane na ta dan, nekaj skuham iz njega, da ga porabim, dalj ga še sploh nisem hranila... lp terakota
Terakota, včasih ga imam cel teden, pa je še vedno ok. 5rusa
sem naredila pregreto smetano po nasveti rimljanke, zdaj se hladi in komaj čakam, da jo uporabim 5rusa
Hvala, Zaja, sem mislila, da se je kakšna nova lekarna odprla in jaz ne vem zanjo... Rmeli
5rusa je napisal/a:
Terakota, včasih ga imam cel teden, pa je še vedno ok. 5rusa
To moram enkrat stestirat, namreč vedno vzamem štiri ali pet litrov pri kmetu, dva gresta za jogurt ostalo gre prevreto v steklen vrč v hladilnik. To bi bilo pa fino, da bi lahko šla ponj samo enkrat na teden...čeprav sedaj je spet pomlad, ni problema terakota

Po novem je mlekomat tudi na bencinski črpalki pri Amzs-ju na Dunajski v Ljubljani,

Lp Saša

Mir in dobro!
Danes smo ga dobili tudi v Krškem. Lokacija: stavba Kmetijske apoteke. Cena 1 evro za liter, cena steklenice 0,50 in plastenke 0,20 e. Ava Sporočilo je spremenil(a) AVA dne 06. 2010 19:00
Pozdravljene, da ne berem vseh strani, bi kar vprašala, kje v V delu Ljubljane je mlekomat in če je kdo videl kakšnega že v BTC, v Ljubljani. Hvala. juma

Juma, poigraj se s temle zemljevidom.  Če ustrezno povečaš, dobiš mikro-lokacijo.   Koliko je ažuriran ne vem. Tiste, ki jih sama poznam, pokaže v redu.

http://mlekomati.com/lokacije.html

Cila

Na tem zemljevidu nikakor niso vsi, v Trbovljah ga že ni, pa na C elovški v Ljubljani tudi ne.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?rimljanka
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti