Odpravljam se na počitnice v Bolgarijo pa me zanima kako je tam ali imate že kakšne izkušnje,hvala za vse dobre nasvete.![]()
mark5

Grški pita kruh
Odpravljam se na počitnice v Bolgarijo pa me zanima kako je tam ali imate že kakšne izkušnje,hvala za vse dobre nasvete.![]()
mark5
Sama sem tudi bila pred 4 leti na "Zlati obali" v Albeni. Zelo pozitivno presenečena. Hotel - ni da ni - imela sem le zajtrk, drugače sem jedla zunaj in je bilo res zelo poceni. Ljudje prijazni, všeč mi je bilo, da niso nič vsiljivi. Šla sem službeno in smo imeli organiziranih več izletov. Je pa podobno kot v Turčiji, celi kompleksi so pod "rampo", kjer imaš vse, kar potrebuješ (če ti to odgovarja, sama imam raje bolj pustolovski tip dopusta, zato pa greš lahko na izlete).
Tako se v celoti strinjam z ribico.
Esada, res je tako, kot pišeš, če visiš v hotelu in ob njem. Pa saj tako je praktično povsod. Treba je iti malo naokoli, lahko rentaš in sam raziskuješ zelo lepo in zanimivo pokrajino ali pa se, kot omenjeno, udeležiš ekskurzij, kjer zagotovo okusiš tipično hrano. Torej, če ti je bilo dolgčas, si kriv sam.
| katka lopatka je napisal/a: |
Sama sem tudi bila pred 4 leti na "Zlati obali" v Albeni. Zelo pozitivno presenečena. Hotel - ni da ni - imela sem le zajtrk, drugače sem jedla zunaj in je bilo res zelo poceni. Ljudje prijazni, všeč mi je bilo, da niso nič vsiljivi. Šla sem službeno in smo imeli organiziranih več izletov. Je pa podobno kot v Turčiji, celi kompleksi so pod "rampo", kjer imaš vse, kar potrebuješ (če ti to odgovarja, sama imam raje bolj pustolovski tip dopusta, zato pa greš lahko na izlete). Tako se v celoti strinjam z ribico. Esada, res je tako, kot pišeš, če visiš v hotelu in ob njem. Pa saj tako je praktično povsod. Treba je iti malo naokoli, lahko rentaš in sam raziskuješ zelo lepo in zanimivo pokrajino ali pa se, kot omenjeno, udeležiš ekskurzij, kjer zagotovo okusiš tipično hrano. Torej, če ti je bilo dolgčas, si kriv sam. |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Grški pita kruh

Ploščati špageti s pestom iz bazilike in feferonov, šparglji in lososom