Goveji golaž iz pečice
Ne, bila je napaka, sem sicer prebral, samo nisem obdržal v glavi, se opravičujem. Zdaj je (upam) popravljeno.
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
| jernej je napisal/a: |
Ne, bila je napaka, sem sicer prebral, samo nisem obdržal v glavi, se opravičujem. Zdaj je (upam) popravljeno.
|
Vsaj pri meni je še vedno isto.
Prilagam niz štirih zaslonskih slik, ki prikazujejo, kaj se mi dogaja.
Prva slika - na oknu o forumih kliknem na Seznam forumov
Druga slika - kliknem na konkreten forum (Recepti/Nasveti)
Tretja slika - Prvih dvajset tem je OK (vse pripadajo izbranemu forumu); kliknem na naslednjo stran
Četrta slika - Na seznamu tem od enaindvajsete naprej so tudi teme iz drugih forumov kategorije "Kulinarični forumi".
Lep pozdrav,
Davor
Davor Šoštarič
Jernej - Urednik Kulinarične SlovenijeJa Vanja, to je slabost interneta, nekdo ima manjši zaslon, nekdo ima večjega. Ti imaš kot kaže veliko ločljivost, zato ti ostane. Če tebi ne bi ostalo, drugi ne bi imeli vse vsebine na zaslonu. Tako to je. KulSlo V2 je precej širša kot je bila stara KulSlo.
Jernej - Urednik Kulinarične SlovenijeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Goveji golaž iz pečice

Bovla z metuljčki