10. apr 2009 11:58
Oprostite no, ampak dovoliti me, da vaju še enkrat pohvalim, tako je vse čudovito, da sploh me ne vleče več kuhanje
10. apr 2009 11:58
Oprostite no, ampak dovoliti me, da vaju še enkrat pohvalim, tako je vse čudovito, da sploh me ne vleče več kuhanje
10. apr 2009 12:09
Hvala, anamarija ![]()
Bojan Administrator
10. apr 2009 12:52
Prenovljena kulinarika je občudovanja vredna! Pohvala vsem, ki so sodelovali! Sama vem, da je prenova nekega portala zahtevno delo, zato še enkrat vse čestitke! Riddle
10. apr 2009 13:22
Ne vem za vas ostale, ampak se malo pa bom znorela
10. apr 2009 15:47
Pohvala avtorjema!! Stran je res čudovita. Kulinariko prebiram že zelo dolgo in vsi recepti, ki jih imam so s te strani. Imam pa eno prošnjo, čeprav ne vem, če spada v to temo. Pri receptih bi lahko naredila tisti zavihek "pripravi na tiskanje" - tako da bi natisnilo samo recept s slikico, ne pa vseh komentarjev. Upam, da nisem preveč zahtevna in bi se zadeva dala urediti. Še enkrat vse pohvale!!!!!!!!!! Tanjika82
10. apr 2009 16:01
![]()
Pohvale Jerneju in Bojanu za tako lepo kulinariko.
10. apr 2009 16:19
Tanjika82: To je že davno narejeno za plus naročnike, pa ne en način tiskanja ampak kar trije!
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
10. apr 2009 16:46
Kaj pa za navadne uporabnike vašega portala? Ni nobene možnosti da se to uredi? Tanjika82
10. apr 2009 17:33
Naročiš PLUS-paket ,pa je to to,lahko ga shraniš v Mojo beležko ali tiskaš v treh možnih variantah!
lp
marjeta10
10. apr 2009 17:44
Tanjika: Naročniki plus paketa imajo nekaj dodatnih možnosti za lažjo uporabo portala, kamor sodi tudi lepši način tiskanja.
Jernej - Urednik Kulinarične SlovenijeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Špageti z omako iz bazilike in parmezanom

Raca z rezanci na azijski način