Doma sem naložila novejšo verzijo Viste in od takrat ni nobenih problemov z odpiranjem. V službi pa itak, da ne. Pa še nekaj, doma uporabljam IE, v službi Mozillo, pa ne opažam kakih posebnih razlik.
Loni Makaroni
Milijonska juha
Doma sem naložila novejšo verzijo Viste in od takrat ni nobenih problemov z odpiranjem. V službi pa itak, da ne. Pa še nekaj, doma uporabljam IE, v službi Mozillo, pa ne opažam kakih posebnih razlik.
Loni MakaroniLoni: Nekoliko počasneje se odpira samo na IE6, torej brskalniku iz leta 2001.
Jernej - Urednik Kulinarične SlovenijeJernej, pred posodobitvijo domačega prenosnika se je odpirala počasneje, ne glede na program in verzijo, pa ne samo kulinarika, ampak vse po vrsti. Zakaj, v to se ne bi spuščala, ker o tem nimam pojma, zato imam malo preveč računalničarjev okoli sebe, da bi se sama šla telebana.
Loni Makaronisonček: Mobilni internet... To bo treba pa kar prilagojeno verzijo kulinarike napisati, vse ostalo ta grafika in vse, se ne bo izšlo. Saj že prej je bila preširoka za mobilne telefone...
Kaj bi pa pravzaprav radi imeli mobilno? Foto albume verjetno ne? Recepte?
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenijesonček: stara kulslo je imela 600točk širine, kakšen prenosnik pa imaš da si spravila vse v eno vrsto? Verjetno si morala iti levo desno tudi ne le gor in dol. Vic je zdaj, ker se na mobilcu stran ne naloži do konca se mi zdi.
Jernej - Urednik Kulinarične SlovenijeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Milijonska juha

Preprosta, ampak odlična jabolčna rolada