Prosim ali kdo ve,kje v Borovljah ali Celovcu v Avstriji je kmetijska apoteka?
makleja
Prosim ali kdo ve,kje v Borovljah ali Celovcu v Avstriji je kmetijska apoteka?
makleja
31. mar 2009 12:56
Nimam pojma. Sem pa prepričana, da imata obe lokalni skupnosti svoji uradni spletni strani, kjer piše, kakšne storitve, trgovine itd...se da v kraju dobiti in da so tudi zemljevidi obeh krajev dostopni na spletu. Vendelina jr.
1. apr 2009 11:09
Vendelina jr. je napisal/a: |
Nimam pojma. Sem pa prepričana, da imata obe lokalni skupnosti svoji uradni spletni strani, kjer piše, kakšne storitve, trgovine itd...se da v kraju dobiti in da so tudi zemljevidi obeh krajev dostopni na spletu. Vendelina jr. |
1. apr 2009 11:21
beate.cekoni@aon.at +43 (0)4227 5655 To je veterinarka v Borovljah. Pokliči, bo najbrž vedela, mogoče zna tudi slovensko. Pod lekarno specializirano za živali pa ne najdem nič. fresh
1. apr 2009 13:36
makleja je napisal/a: | ||
|
Makleja, nesramna pa res ni treba biti, no. Si dobila povsem prijazen namig, kako priti do podatka. In ti?
rimljanka - moderatorka Kulinarične Slovenijeneznan uporabnik
1. apr 2009 20:09
v nasprotju z maklejo moram pohvaliti vendelino jr. vedno se trudi pomagat.vendi kar tako naprej.pa lep pozdrav. hmm Sporočilo je spremenil(a) WRAN51 dne 02. apr 2009 08:40:55Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Polžki z mesnimi kroglicami
Bolj enostavno in poceni ne gre