Bruschette s paradižnikom in kumarami
V začetni fazi bi mogoče pomagal tudi brusnični sok. Preverjeno pomaga pri infekcijah mehurja. Brusnica vsebuje nekatere snovi, ki uničujoče vplivajo na bakterije. Meni je to svetovala zdravnica, od takrat naprej nisem več rabila zdravnika zaradi težav z mehurjem.
lp
robidaSok se dobi v nekaterih lekarnah, verjetno tudi v spec. prodajlnah. V naši lekarni ga imajo, mislim da stane liter okoli 7 eur, potem ga pa redčiš z vodo. Jaz sem po naklučju dobila pol litra koncentrata iz proizvodnje sokov. Lahko povem le, da zelo pomaga, prijetno kisel je za piti in zelo verjetno nima stranskih učinkov.
lp
robidaPunce , ne me prijet za besedo , ampak mislim da imajo v lidlu tudi suhe brusnice .
BernardaSuhe brusnice se dobijo mariskje, včasih v mercatorju tudi zamrznjene, od ene belgijske fime, po ene 30 dag v paketku, kartonska škatla.
O, tega pa nisem vedela ! Hvala za informacijo.
lp
robidaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bruschette s paradižnikom in kumarami

Bovla z metuljčki