Hojla!
Že tretje leto se prilagajam z jedilnikom za diabetike sigurno nisem edina ki eksperimentiram na tem področju.Mislim da bi na spletu lahko imeli"diabetični kotiček".Kaj mislite bi šlo?
LP.
mijamarija
Hojla!
Že tretje leto se prilagajam z jedilnikom za diabetike sigurno nisem edina ki eksperimentiram na tem področju.Mislim da bi na spletu lahko imeli"diabetični kotiček".Kaj mislite bi šlo?
LP.
mijamarija
Pač odprite temo, če se bo prijela, bo jasno, da je potrebna. Nič lažjega.
Ne bom pod receptom pisala, da ne bo avtor hud name. Mijamarija, sej, če ne maraš perutnino, jo lahko nadomestiš s teletino ali pa pusto govedino.
Moram priznati, da sem tudi jaz malce po tihem mislila kako bi bilo fajn, če bi bila še ena kategorija ali rubrika
denimo dietna hrana, ali lahka hrana, vendar nisem upala vprašati, sej veste, da sem jaz izredno sramežljiva
.
Ne vem kako si si ti zamislila? Ali naj bi napisali v tej temi recepte ali tako kot že odprta tema: kaj jutri za kosilo?
lp
AnamarijaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Špageti z brokolijem in prepraženimi drobtinami z inčuni

Pure testenine z dimljenim lososom