Hehe, Ognjič, sva pa zelo usklajeni![]()

Zdrava orehova potica
Hehe, Ognjič, sva pa zelo usklajeni![]()
Glede na to, kolkikokrat te pot vodi mimo, se prepričaj na svoje oči: o žakljih in ostalih rečeh govorim. No, zrezkov, morskih rib in podobnega ne pričakuj......................![]()
![]()
Naša jagodna pita pač ni tako zelo navdušena nad peko doma in si olajša zadeve. Če je pri tem navdušena, naj bo, in če to nam sporoči, je meni tudi prav. Meni bi bil problem le, če bi ona za to firmo to mešanico tudi prodajala, a mislim, da smo o tem, kje nabavljati stavri, tudi že razpravljali. In smo tudi že Brnčičevi naredili nehote reklamo, ko se pogovarjamo, kdo je tam kaj kupil.
Meni je super, da jagodna pita sploh peče, četudi "iz vrečke". Saj sem tudi jaz tako začela. In bi še zdaj včasih najraje kaj kupila, ker sem mojster za ponesrečene biskvite ...
Pri vsej svinjarij, ki jo vdihnemo in drugače vnesemo v telo, se mi tudi nekaj gramov teh praškov za sladkarije sploh ne zdi vprašljivih. Ampak jaz sem na tem področju itak malo bolj na easy in se ne sekiram preveč zaradi kakšnega e-ja v sadnem jogurtu ali kupljenem kruhu.
Hotela sem reči, da podobno kot jagodna pita razmišlja še kakšna naša članica, ki se doslej sama ni lotila domačega biskvita. Bo pa poskusila s kupljenim pa potem naslednjič z domačim, primerjala, se odločila za domačega in si tako kupila vstopnico v klub srečnih kuharic ....
Jagodna pita, samo hrabro dalje, mamamia
mamamiaIn jagodna pita v oni drugi temi sprašuje, če ima kdo izkušnje s tem praškom, in ker ji nihče ni znal odgovoriti, no, vsaj do takrat ko sem jaz zadnjič to videla, je pač napisala svoje mnenje. Zame to no nagovarjanje k nakupu.
Dajte no, saj je to ratala prava mala tržnica, kjer lahko najdemo vse, od magičnih obližev do čeveljcev, torej - zakaj ne še čudežnih praškov iz vrečke.
Sama sicer nisem pristaš vrečkastih zadev, ampak so pa časi, ko mi naravnost zapaše kaka juhica iz vrečke, pa kak fajn "strupen" (beri z Eji obarvan) sadni jogurt. Še kaj bi se našlo.
Deklica je navdušenje izrazila z malce nenavadnim naslovom teme, pač lahko pričakuješ vse ali nič. Jaz sem bila prepričana, da gre spet za kak magičen zvarek za hujšanje.
Loni Makaroni
| jagodna pita je napisal/a: |
| ej punce morate kupit biskvit mix v trgovini "RAMS",super biskvit pride ven.kupila sem 3 kg tega praška,ki mu dodaš samo vodo.iz 3kg pride 8 tort za R=26cm.mislim,da se splača.plačala sem 12€ za 3 kg. jagodna pita |
no pa se vrnimo h temu prašku :)
jagodna pita, kaj ko bi napisala kaj poleg tega "praška" pa še potrebujemo za izdelavo, tovrstnega biskvita ... ker moja malenkost prvič sliši za tovrtsni prašek :)
lp
Pitončica
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Zdrava orehova potica

Polnozrnati metuljčki z zelenjavnim ragujem