Bovla z metuljčki
Nasja, glede naravnih kemikalij: Lukrecija Borgija je ( baje ) bile strokovnjak za pripravo čisto naravnih zvarkov, ki so vsebovali čisto naravno snov imenovano botulin.
Ej, majdika, vstav se mal, zajemi sapo, lahko ti še kakšni mozolji ven udarijo. Saj le povejo svoje mnenje ( " ene sploh in oh članice, ki si vsaj v večinih primerih dovolijo vse " ), če pa ti ne paše, ti ni treba brat. A bi po tvoje bilo boljše, da ena napiše " kako se dobi fajn biskvit iz vrečke, zmešaš z vodo, ni ga treba pečt ( recimo ), potem pa se vsujejo komentarji: fajn, krasno, imenitno.............Meni ne, tako vidim koliko smo si različni in to je prav fajn. Sedaj sem se spomnil nekaj drugega: jaz ne uporabljam mehčalca za perilo, vendar se mi je zmeraj zdelo to rahlo narobe, pa si o tem skor nisem upal govorit, da bi ne izpadel čuden ( no, bolj kot sem že ), potem se pa nekje ugotovi, da nas je več takšnih, torej če povemo svoje mnenje, se vsi nekaj naučimo ( magar, kolk so eni čudni
.
| Pitončica je napisal/a: |
no pa se vrnimo h temu prašku :) jagodna pita, kaj ko bi napisala kaj poleg tega "praška" pa še potrebujemo za izdelavo, tovrstnega biskvita ... ker moja malenkost prvič sliši za tovrtsni prašek :) lp Pitončica |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bovla z metuljčki

Zdrava orehova potica