pozdravljene, mene zanima ,ce katera- i, ve koliko je cena ,ce damo izdelat pac poljubno slikico na hostijo, imam jo namen dat delat v trgovino BIGA na Ptuju, hvala za odgovore
nikmia
pozdravljene, mene zanima ,ce katera- i, ve koliko je cena ,ce damo izdelat pac poljubno slikico na hostijo, imam jo namen dat delat v trgovino BIGA na Ptuju, hvala za odgovore
nikmia
V Ljubljani, pekarna vrhnika je bila okoli 7evrov, kolk je pa tam pa nevem ..
lp
Pitončicanikmia tudi mene bi to zanimalo, pa seveda kako dolgo traja. Mislim pa, da se da naročit tudi v pekarni SladkoS v Žabjaku (malo pred opekarno na levi strani). Veš kje je to? Sem pa videla že poslikane hostije v Sladkem Butiku, samo ne vem, če jih lahko daš delat.
Ko boš kaj vedela, bi te prosila, da še meni posreduješ podatke ![]()
Rebeka
| ursula-ce je napisal/a: |
| Mene pa zanima zakaj je to potrebno, oziroma kakšen je namen? ursula-ce |
Predvidevam, da za na torto.
Loni MakaroniSem danes spraševala v Sladkem butiku na Ptuju. Če se naroči slika na hostija za torto, ki jo naročiš tam je cena 5€, samo slika na hostijo pa pride 10€. Delajo jih tam, čakaš pa kakšne 3-4dni.
Bom pa šla v kratkem vprašat še v SladkoS.
Nikmia do kdaj rabiš? Da vidim kako se mi mudi
.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Galette z zelenjavo

Velikonočni toast