Cila ![]()

Marmorni sladoledni sendviči
Cila ![]()
Skoraj idealna rešitev je pleksi steklo, pod katerega daš lahko kakršenkoli prt ali okrasje brez nevarnosti, da bi se karkoli umazalo.
Skoraj zato, ker moraš pazit da se preveč ne praska po njem, pod vroče lonce je potrebno dati desko, glavni demotivator pa je cena, namreč giblje se okrog 50€/m2, kupi pa se pri vsakemu steklarju
Pri nas ga imamo in se super obnese, ne menjam za nič
LP
Tudi ko sta bila otroka majhna, smo imeli na mizi prt. Bili so bombažni, skratka enostavni za vzdrževanje. če smo kaj konkretnega ustvarjali, smo pač mizo ustrezno zaščitili. Pri obrokih smo pa vedno imeli in imamo tudi še sedaj pogrinjke. Če pri otrocih dovolj zgodaj pričneš z bontonom obnašanja pri mizi, potem so skrbi odveč.Vse to izpelješ skozi igro , otroci so zelo dovzetni in se hitro učijo.
Tanja05Jaz imam dva otroka (3 in 5 let), a vseeno sem plastične prte zamenjala za prte s teflonsko prevleko ali navadne damastne. Ne rabiš jih veliko, zamenjam jih v povprečju 1x na teden. Za kosilo damo pa pogrinjke (plastične, tule pa malo grešimo proti estetiki![]()
)
Torej prti s teflonsko prevleko so super, zgledajo kot navaden bombažni prt, a lahko se pobriše (če ni kaj paradajzastega, seveda), perejo se v stroju ...
Atina
Pozdravček!Tudi mi imamo vedno na mizi bombažni prt, preko pa kakšnega kvačkanega. Ob raznih prilikah ga odstranim, dam drugega, na primer jedilnega, nato pa prejšnjega vrnem. Tudi ko sta bila otroka majhna, mi nismo bili nikoli brez bombažnega ali lanenega prta. meni je všeč, ko je miza lepo pogrnjena. Za praznike pa dam temu primeren praznični prt ali pa nadprt. Imam pa razne: Našite, kvačkane, potiskane....vse samam naredila. In jih obožujem.
Gor pa vedno kakšna lična posodica z bombončki, drugič čikolado, kakšna vazica z rožico... idej je neskončno.
KyaraKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Marmorni sladoledni sendviči

Grški pita kruh