25. jul 2009 21:30
| Jelenckova je napisal/a: | ||
|
25. jul 2009 21:30
| Jelenckova je napisal/a: | ||
|
25. jul 2009 22:02
jaz se vam pridružim čez en teden. delam samo š epet dni... kleo
25. jul 2009 23:17
Sma že dve. Toti tedn še ma že vzdržale, jeli? Te pa te pa ... vse 4 od sebe (pet tednof). tumpika
26. jul 2009 9:02
jaz pa še do četrtka do 12ih in potem počitnice do 24.8. Res že komaj čakam, pa se kar vleče. Sej bo pa dopust tolk hitreje minil
26. jul 2009 9:14
Pravkar sem se vrnila s Krete. Z možem sva rentala avto in jo v enem tednu poskusila čim bolje spoznati, videti, doživeti. Rezultat: čudovit teden, poln prelepih vtisov. Še zdaj vidim pred sabo sinje morje, nasade oljk, prijetna mesta, številne arheološke najdbe in vonjam mešanice različnih zelišč, da o okusu hrane niti ne govorim. Kretčani pa izjemno prijazni. Če bi kdo želel kakšno informacijo, naj napiše kar tule ali pa na ZS.
26. jul 2009 10:44
Ežoj, a one vodopadne pumpe ti je uspelo pofotkat?
26. jul 2009 14:06
Ja, kje pa vi vidite slike? Jaz bi jih tudi rada videla...
26. jul 2009 19:29
Spet, jaz tistim na dopustu ( in seveda tistim, ki se pripravljajo na dopust ): fajn se imejte, seveda tudi ostali. Mal me pa zanima, kako lahko tumpika gre za " pet tednof ", penzionisti si pa lahko vzamemo le 4? tulka: iskal, nisem pofotkal, dobro skrili. Vanja in frina: s tistega por...... ops, sem se zmotil, s tistega sejma igrac za samske moske, menda ja ne mislite, da bom vse detaljno poslikal, initimnosti ze ne boste videle na teh fotkah. Drugac, tukaj je vreme nekam cudno, v eni uri se spremeni iz soncnaga v tak naliv ko da bi bil vesoljni potop, in jaz se najdem " in the middle of nowhere ", brez deznika, in sem bil totalno premocen, sem mogel posusit denar v knjigi, edino peder tasna je bila nepremocljiva. Sem mislil, da bom fasal kaksno gripo, pa ksreci ni bilo nobenaga prasica v blizini
26. jul 2009 19:33
Ežoj, kdo ti pa vrt zaliva doma? Se javim... ursula-ce
26. jul 2009 21:12
lani sem bila v egiptu, in letos tudi, pred 1 tednom sem prišla domav... ursyyKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Cvetačna juha s popečenim kruhom

Pesto palačinke