Bolj enostavno in poceni ne gre
Ima kdo izkusnje s kroglico, ki se jo kupi na petrolu s točkami ?
ninaNAh ta cena... Trgovci mastno služijo....
http://www.aliexpress.com/product-gs/421639395-Laundry-
Torej, koliko je res učinka ?
KulNet55lojtra1
Jaz dodajam prašek, vendar v malih koločinah, če so cujne res umazane, če so samo od "švica", potem ne dam nič.
Dodam pa vedno malo naravnega eteričnega olja sivke, da cujne vsaj malo dišijo. Dodam tudi žlico kisa, da malo zmehča cujne, ker ne uporabljam mehčalca.
Lp,
Tina
Tudi mene zanima krogljica, ki jo ponuja Petrol!
Se beremo!
![]()
![]()
![]()
Eni res prisegajo na krogljice, ampak se jih težko dobi. Tako da, če je na Petrolu zmanjkalo krogljic, vprašaj za kroglice, te pa še imajo, pa tudi pri pranju so učinkovite vsaj toliko kot krogljice.![]()
| zeta je napisal/a: |
Eni res prisegajo na krogljice, ampak se jih težko dobi. Tako da, če je na Petrolu zmanjkalo krogljic, vprašaj za kroglice, te pa še imajo, pa tudi pri pranju so učinkovite vsaj toliko kot krogljice.
|
Ja, le pazite da so take, ki so napolnjene z ( bio ) energijo za zmeraj, ali vsaj take, ki se polnijo enkrat na mesec ![]()
![]()
.
Ežoj, upam, da si razumel kaj sem hotela povedati. Namreč, "krogljic"
pač ni za dobiti, sem pa prepričana, da so kroglice pri nas pa dosegljive. Jaz perem še vedno po starem, s pralnim praškom. Skratka: krogljice so pač kroglice, pa naj bodo pralne ali pa kokosove, orehove...![]()
Danes ni ežojev dan za razumevanje,. Nima časa. Ravno menja energijo iz mesečnih kroglJic. Prej se je pa z
v ribniku mal igral.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bolj enostavno in poceni ne gre

Svaljki v curry omaki z ohrovtom