Tortelini z bučkami in slanino
Jaz z mojo perem že od lanskega februarja in ni mi žal. Pere še vedno odlično, perilo čisto, tudi belo dobro oprano, skratka z mojo sem zelo zadovoljna.
Je pa še nekaj, moja soseda je rekla, da je moja draga in je kupila neko poceni pralno kroglo. po drugem pranju ji je razpadla in ji pomazala vso perilo, tako da ga je komaj oprele od tiste vsebine.Ne vem kaj je bilo noter, tisto kar piše sigurno ne. Sicer pa pregovor pravi, malo denarja malo muzike. Potem je vseeno kupila takšno kot jo imam jaz in je tudi zelo zadovoljna.
Kyarajana.l,
ti si kupila tisto, za čisto perilo. Za umazano perilo moraš dodat detergent.![]()
![]()
![]()
Ne morem mim, da se ne oglasim. Oliva, namesto 50%C in 95%C si verjetno mislila 50oC in 95oC.
ežojNe oliva, krogla ne bo magično izginila, magija bo pa vseen: če je perilo bilo čisto pred pranjem bo čisto tudi po pranju ( to seveda ni nobena magija ), če je perilo bilo pred pranjem umazano bo v glavnem tako tudi ostalo ( če je umazanija take vrste, da se ne topi v vodi ) in to je za marsikoga prav magija, ker pričakujejo, da bo čisto!
ežojKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Tortelini z bučkami in slanino

Kaneloni s piščančjim mesom in kislimi kumaricami