Burger s Kraljevo fit štručko
Katarina K, očitno imate v vašem kraju drugačne prehranjevalne navade in se ti marsikaj zdi nenavadno. Meni ni nič nenavadnega popečena panceta na regratu, pa tudi na radiču...pa pečeni uhlji od odojka oz. v naših krajih se speče glava in je ta hrustljava kožica potem najbolj oblegana. Drugi kraji - drugi običaji.
Sicer pa te oddaje še nisem videla, Jamie in njegovo packanje pa mi nista bila všeč.
Ognjič
| katka lopatka je napisal/a: |
| Ognjič jaaaa. Pri odojčku najprej napadem uhlje, hehe. Katarinca Katarinca :)
|
Hej punči, ne z ocvirki! Pri nas popečemo zelo mesnato slanino (panceto), narezano na majhne rezinice, ko postane hrustljava, zalijemo s kisom (mešanica kis + voda) in na regrat oz. radič. Hrustljavi uhlji so pa itak špica ;).
Ognjič| Vanja_v_ZDA je napisal/a: |
Toje je sicer res star štos, Kaj so nebesa? Prostor, kjer so kuharji francozi, ljubimci italijani, inžinerji nemci, policaji angleži in vse je zorganizirano po švicarsko. Kaj je pekel? Prostor, kjer so kuharji angleži, nemci so policaji, švicarji ljubimci, francozi inžinerji in vse je zorganizirano po italijansko.
Torej, angleška kuhinja? Fish and chips. Jajca in fižol za zajtrk? Ne, hvala. Če govorite o Nigelli, je pa njen mož TV producent. [pika] Vanja |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Burger s Kraljevo fit štručko

Pohorska omleta