Ajdovi svaljki s kislo repo
Ravno zaradi takšnih, ki razmiškljajo kot ycrna, so zapisana pravila in zakoni in drugio akti, da ne bi po večstanovanjskih objektih prihajalo do vojne.
Sem tudi že na lastna ušesa slišala, ko nekdo v pritličju ni hotel prispevati za skupno obnovo strehe, ker on ne satnuje na vrhu in ga to ne briga, saj njemu ne zamaka. Tudi za dvigalo je bil problem, čeprav tista gospa iz pritličja hodi vsaj dva krat tedensko k znanki v osmo nadstropje na akvo (z dvigalom, ne peš.).
Kakorkoli, stanovanje v objektu z več stanovanji ima pač tudi nekaj odvečne prtljage. Kot vsako bivanje.
Po tvoji logiki, ycrna, moja tašča nikdar ne bi očistila skupnega hodnika, ker ima stanovanje v prtiličju naše skupne hiše, ker pač stopnic v medetažo in nadstropje načeloma ne uporablja (razen ko pride gor k nam pogledat?). Oziroma bi od vhoda očistila samo svojo "špuro", ki vodi do njenih vrat?
Dekle drago, malo več širine in strpnosti, svet ni samo črno bel.
Mamamia
mamamiaYcrna, življenje te bo moralo še marsičesa naučiti.
Da je v sožitje treba tudi vlagati, da nikoli ne vemo, kaj nas še čaka, da so ljudje okrog nas velikokrat pripravljeni pomagati, če jih le sami s svojim ravnanjem ne odganjamo.
To, da je dvigalo luksus, me je pošteno prizadelo. Ko sem na drugi porodniški imela enega otroka v vozičku, drugi je komaj shodil, smo morali ostati doma v 5. nadstropju, kadar je bilo dvigalo pokvarjeno. Niti po mleko se nisem upala skočiti, ker samih otrok v stanovanju pač nisem imela navade puščati.
CilaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Ajdovi svaljki s kislo repo

Špageti s česnom, oljem, čilijem in kozicami