Nevzhajana orehova potica
| Vendelina jr. je napisal/a: |
| Ker tisti tvoj dodatek s starimi kavbojkami je bil v tem kontekstu res zelo shallow. Upam, da imaš na drugih področjih več globine. Vendelina jr. |
| sjaj je napisal/a: |
| Smoky eyes - saj si mislim, kako izgleda, bom tudi še pobskala, ampak, če ima katera kak uporaben link, bom zelo hvaležna. "sijajna" :) |
| katka lopatka je napisal/a: |
| Začetnica, po uradni predstavitvi sledi after-party, si dvomila kaj v mene a a a |
| sjaj je napisal/a: |
| Ampak - imam tudi par vprašanj. Kakšna senca za oči torej za svetlolasko s sivomodrimi očmi? Rjava? Zlata? Smoky eyes - saj si mislim, kako izgleda, bom tudi še pobskala, ampak, če ima katera kak uporaben link, bom zelo hvaležna.Res prosim za nasvet, ker sem čisto v zaletu in bom morda šla že danes v Muellerja ali v DM. Pa omenjale ste tonirane kreme - to bi mi po moje res bolj pasalo kot puder, ker imam bolj suho kožo. Katero kaj priporočate - da si izprosim vsaj kakšen tester. Potem pa še trenčkot - sem vesela, da ste mi razjasnile, kaj to je. Kakšen kroj pa barvo mi priporočate - kot že rečeno xxl in okoli 168 cm. Upam, da boste rekle oranžno - ali pa vsaj modro, he he. Že vnaprej lepa lepa hvala."sijajna" :) |
Zaradi barve trencha si me spravila k pisanju, seveda, nabavi si oranžnega! Samo pazi, kaj boš imela sicer oblečeno s tem. Vedno boš prijetno izstopala in ker ti je barva všeč, se boš vedno odlično počutila v njem. Jaz bi se na tvojem mestu izogibala samo kombinacije s črno: oranžna, črna, halloween...
Drugače pa v kakšni beige barvi, ker gredo lepo z vsem barvam in ga boš imela leta in leta.
Če si pogumna, si poišči kakšnega z živalskim printom ali pa z drugače norim printom. Če ne to, pa vsaj z zanimivimi velikimi gumbi. Slednje lahko vsako leto brez težav zamenjaš, pa boš imela nov trench. Mijau!
Vanja
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | noemi |
| malo za hec | johana |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Nevzhajana orehova potica

Kavna torta (Coffee cake )