Velikonočni toast
Ta zgodba ima eno napako- v celoti je izmišljena. Ljudje namreč ne reagirajo tako. Toliko kot zgodba o Miklavžu. Bi pa bilo lepo, če bi bilo res.
F r i n a| frina je napisal/a: |
Ta zgodba ima eno napako- v celoti je izmišljena. Ljudje namreč ne reagirajo tako. Toliko kot zgodba o Miklavžu. Bi pa bilo lepo, če bi bilo res. F r i n a |
Pa kaj, če je izmišljena, pomembno je, da nam da misliti. Kot številne knjige, filmi ... Mamamia
mamamiaRavno resno premišljujem, če bi bila na mestu one ženskice s piškoti, a bi stričkota takoj počila po roki al bi ga prvo fino nazjala???? Ker, kar premislimo, če bi takoj odreagirala, bi oni takoj pojasnil mojo zmoto, zadeve bi se uredile, jaz bi se mu opravičila, postala bi prijatelja za vse življenje in mene sploh pol v letalu ne bi pekla vest, ker sem mu pohrustala pol piškotov. ![]()
Lp
cervus| mamamia je napisal/a: |
| Tako kot sem pred časom tistega psa med ogledali.
Mamamia mamamia |
| elaphus je napisal/a: |
Ravno resno premišljujem, če bi bila na mestu one ženskice s piškoti, a bi stričkota takoj počila po roki al bi ga prvo fino nazjala???? Ker, kar premislimo, če bi takoj odreagirala, bi oni takoj pojasnil mojo zmoto, zadeve bi se uredile, jaz bi se mu opravičila, postala bi prijatelja za vse življenje in mene sploh pol v letalu ne bi pekla vest, ker sem mu pohrustala pol piškotov. Lp cervus |
Elaphus, pa sem mislila, da je z mano kaj resno narobe. Nimam pa odgovora: zakaj mu ONA ni ponudila piškotov ???????
V naših odnosih je narobe prav to, da ne razčistimo razmerij takoj. In če bi ona na poti tisto škatlo zgubila ? ( Kar je najbolj verjetno.) Do sodnega dne bi bila jezna na požeruha ?
F r i n a| mamaF je napisal/a: | ||
|
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Velikonočni toast

Klasična pizza