Naš mali bo čez 4 mesece star 2 leti. Časa je sicer še dovolj, a ker vidim, da je povsem obsede
Ne potrebujem recepta za biskvit
Hvala!
Naš mali bo čez 4 mesece star 2 leti. Časa je sicer še dovolj, a ker vidim, da je povsem obsede
Ne potrebujem recepta za biskvit
Hvala!
Če vpišeš v google car cake, ti vrže ven veliko slik.
Ampak moje mnenje je, da je bolje, če narediš navadno torto (kvadratno, okroglo,..), nanjo pa daš ta pravi avtomobliček, s katerim se bo lahko dejansko igral.
Jaz sem naredila nečakinji okroglo tortico, na katero sem dala plastične figurice Winxic (te so pač zdaj pri njej popularne) in je bila mala čist šokirana in je z odprtimi usti in ogromnimi očmi gledala tiste figurice. Res je bila presenečena in presrečna.
Mislim, da je bil to večji efekt, kot pa da bi dala na torto kako sličico winxic. In zdaj so te figurice njene najljubše igračke.
saša
No tako torto je imel moj ta starejši sin dve leti nazaj
Sporočilo je spremenil(a) Katarina K dne 26. jan 2009 14:51:28Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Kremna cvetačna juha

Zviti krofi