ŽIVJO....MENE PA ZANIMA ALI SE DA IZ POTICE KI NAM JE OSTALA, KAJ NAREDITI OZ. JO V KAJ DOBREGA PREDELATI.....MELI SMO ENO PRAZNOVANJE IN JE FULL OSTALO PA SE MI ZDI RES ŠKODA VREČI STR
LP NATASA83
natasa83
ŽIVJO....MENE PA ZANIMA ALI SE DA IZ POTICE KI NAM JE OSTALA, KAJ NAREDITI OZ. JO V KAJ DOBREGA PREDELATI.....MELI SMO ENO PRAZNOVANJE IN JE FULL OSTALO PA SE MI ZDI RES ŠKODA VREČI STR
LP NATASA83
natasa83
Malo pobrskajte nazaj o tem je bilo že veliko govora!
Pozdrav!
receptornatasa83, tako kot ti je že Vanja svetovala, jo daj kar v znrzovalnik. Zelo dolgo drži in ponavadi je še boljša kot sveže pečena. Ti bo prav prišla za pusta ali veliko noč, saj sta oba praznika že pred vrati.
(A ja! Izogibaj se pisanja na rač. z velikimi črkami. To pomeni kričanje)
kobra 1 ![]()
Nataša iz nekaj potice lahko narediš tudi kokosove kroglice- potico zdrobiš, preliješ s kislo smetano (lahko tudi sladko), dodaš sladkor po okusu (najboljši je mlet), kakav (za lepšo barvo in bolj čokoladen okus), kaneš še malo ruma in oblikuješ kroglice, ki jih nato povaljaš v kokosu. Če je masa pacasta, dodaš malo drobtin (navadnih ali piškotnih) in zaradi lažjega oblikovanja maso postaviš za kakšno uro v zamrzovalnik.
No vidite pa se je zadeva rešila , jaz bi pomagal , pa žal ne znam prilepit linka,se naučim !LP![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Preprosta, ampak odlična jabolčna rolada

Sladki rogljiči