| Vendelina jr. je napisal/a: |
| Bi pa veljalo omenjeno knjigo prebrati - zlasti bi jo morali prebrati v policiji - in sicer zaradi tega, da bi potem morda bolj razumeli socialni kontekst dogajanja v enem od ljubljanskih kvartov - pa ne samo v Fužinah - so tudi drugi kvarti v Sloveniji, ki imajo podobne elemente. Vendelina jr. |
Kozlovska sodba v visnji gori z nadaljevanji...
So že umaknili ovadbo, prvi policist je ponudil odstop, a ga ministrica še ni sprejela. Bo itak odletel, ko pride novi šef, saj je ta Šinkovec samo v.d.
Mamamia
mamamiaTole pa ni fer, jaz pa moram bit tiho ( nisem bral, nekam je šlo mim mene ), danes naročil.
ežojdanes končana zgodba, tale Kozlovska...... Ežoj, ko prebereš, a mi posodiš? So razlogi, zaradi katerih knjige ne bi kupila.....nekako načelne narave.![]()
![]()
rimljanka, velja,
iz verjetno podobnih, načelnih razlogov jaz ne kupujem mineralne vode ( primerjajte ceno min. vode in mleka ).
ežojAja, moji načelni razlogi niso € narave, so drugačni.....ti povem kdaj na 4 oči, če te bo zanimalo.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.