Babysitter

Mene pa zanima, če ima mogoče kdo naprodaj to napravico - uporabljala bi jo pa za spremljanje dogajanja v taščini sobi, saj se zadnje čase dogaja, da ne najde stikala za lučko, ki jo ima čisto blizu glave in potem se ta revica v temi odpravi na WC in se v lastni sobi izgubi in potem običajno kar na tleh obsedi.

Če slučajno kdo to ima in pač ne potrebuje več, bi prosila, da se mi oglasi na ZS.

Hvala in lep dan vsem skupaj

rrr

Te naprave sicer nimam, ti pa predlagam nočno lučko. Mislim na tisto zadevo katero daš v vtičnico in rahlo osvetljuje prostor. Mogoče bo gospe tašči lažje najti stikalo. LP K
Poskusi ji nabaviti senzorsko vtično lučko. toppy
ali pa mogoče tiste lučke ki delujejo na dotik. ycrna

Saj sva ji že dala nočno lučko, ki je porabila le 1W na uro in temu primerna je bila tudi svetloba (bilo jo je ravno dovolj za orientacijo v prostoru) pa smo jo morali odstraniti, ker je rekla, da ne more spat.

Senzorska lučka, bi se pa verjetno prižigala ob vsakem obračanju, jo bom pa vsekakor skušala kje nabavit (hec ne, imamo trgovino s tovrstnim blagom, pa naši dobavitelji tega nimajo v svoji ponudbi) .

rrr

Sem ravno vidla...mogoče bi kaj pomagalo

http://www.lidl.si/slo/home.nsf/pages/c.o.200901

lp Bojana

Ta bi bila dobra. Ko bi le zasvetila ob večjem premiku,.. ko bi vstala.

katti

zaenkrat se vsem najlepše zahvaljujem, bom šla v ponedeljek po to lučko in potem bomo videli kako in kaj naprej,

LP

rrr
kaj pa tiste lučke, ki jih imaš skoz v vtičnici pa tudi odajajo rahlo svetlobo. macek muri

rrr, jaz ti jo (babysitter) z veseljem posodim, če hočeš

Problem je le, če je ponoči vklopljen pralni stroj ali kaj podobnega, zelo šumi. Sem pa - veš od kod, po svoje blizu, lahko ti pa tudi pošljem.

Atina

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti