Ker imamo začetek februarja maturantski ples in še nismo bili na nobenem,da bi vedeli kako se tej stvari streže,vas prosim za vaše izkušnje.Kako so vaši maturantja povabili povabljence na ples,ustno ali z vabilom,kot so npr.boter,stari starši itd... lp zag
Maturantski ples
Naša otroka sta povabila še moževo sestro z možem (jaz sem edinka) in obojne stare starše. Nobenih pismenih vabil. Ko smo se pogovarjali o maturantskem plelu sta pač vsem rekla, da ju vabita, ker bi rada, da smo tudi ob tej priložnsoti skupaj in to je to. Mamamia
mamamiaNa naši šoli smo dali delat vabila, pa so jih maturantje potem delili svojim najbližjim - so bila ročno narejena, ne tiskana (poceni in lepo).
Ko sem bila jaz maturantak, pa tega je že dolgo, je šola dala narediti lična vabila, ki smo jih potem lično dali dotični osebi.
Isto je bilo pri mojima otrokoma. Šola je dala natisniti lična vabila, otroka pa sta jih potem osebno odnesla osebi, ki je povabljena.
Pri vseh pa je bilo zaradi prostorske stiske omejeno število ljudi. Mislim, da pri meni 6, pri otrokoma pa največ 8 oseb +maturant. Nam se je to ravno izšlo. Mi domači, oboja stara starša in botra z možem.
Kyara
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.