Jedilniki po montignacu

nisem lačna.se držim reda-5 obrokov .Po starem sem jedla manjkrat, a skoraj ni minil dan brez sendviča za malico,pa še kakšna slaščica je padla..,dejansko jem zdaj ful bolj zdravo-a ker sem še začetnica mi sestava jedilnikov,"študiranje"pravih kombinacij hrane pobere kar veliko časa.danes sem recimo prvič pekla svoj pz kruh-pa še ratalo je! oktober
bravo, kar tako naprej _kekec_
Zajtrk: kivi, pz kruh, sir, kava bs, malica: jogurt, kosilo: puranji zrezki z gobicami, regrat z jajci, večerja: ovseni kosmiči s sadjem in kislim mlekom. jana

Včeraj:

voda

Z: ne vem več

M: lešniki in rozine

K: pz peresniki s paradižnikovo omako (z olivami in kaprami )

M: sadje

V: navadni jogurt

Za danes pa še ne vem

MM
Pozdravljene! Vidim, da ste pridne. No, tudi jaz sem malo, hehe, z vmesnimi postanki. Ko pride velika žlica je pač težko. Od začetka sem se vam še malo javljala z vprašanji in jedilniki. Zdaj pa kar malo pozabila. Saj se bom popravila. No, hotela sem povedati samo to, da sem sama začela v začetku februarja, pa imam 4 kg manj. Saj tudi to je nekaj...kmalu bo treba kupit nove hlače...hehe No, pa lep pozdrav vsem! bosa
No, pa še jedilnik za danes sok ene oranže + voda z: mleko in pz kruh m: jabolko k: podvarak (kotlet + kislo zelje) v: zelenjavna pizza bosa

Torek

voda s C vitaminom

Z: ajdov kruh, lahki sirni namaz  :-P

M: sir, orehi

K: piščančji zrezek, zelena solata s paradižnikom

V: riž z zelenjavo

Julija
z:pomaranča,Donat malo kasneje jogurt+pz kruh M:pomaranča K: piščančja bedra brez kože ,šampinjoni z žlico lahke kisle smetane,kumarčna solata v:Ovseni kosmiči z mlekom(verjetno) ps:kaj mislite o jedeh iz suhega fižola-pasulj,prebranec -bi šlo? Pa še to: s čim si zgostite omake? oktober
Suh fižol je priporočljiv; pazi pač pri pripravi, da bo čimmanj maščobe. Omake že same po sebi niso priporočljive.....kako zelenjavno pa si zgostim z malo kisle smetane. bosa

Z: jogurt in sadje

M: ovsen kruh, solata

K: mesne kroglice v paradižnikovi omaki

M: 2 jabolki

V: zelenjavna enolončnica

tulka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti