Jedilniki po montignacu

Tulka, hvala....Danes bodo pri meni za kosilo. Z: jogurt z ovsenimi kosmiči, kava bs, M: pomaranča, K: tunini polpeti, radič s fižolom, V: zelenjavna omleta. jana
navadna voda, sok 2 pomaranč Z: pirin kruh, lahek sirni namaz, kava K: tunini polpeti, paradižnik M: mandarina V: mleko z ovsenimi kosmiči Tulka, ti tunini polpeti so pa res okusni :) Lizzie

Z: navadni jogurt, košček graham kruha

M: kava, kaki

K: rižota (z napačnega riža), z grahom, šampinjoni, bučko in malo puranjega mesa, škafec berivke s fižolom

PM: dežnikarice z jajci

V: sadje z orehi

Da ne bo pomote PM = pozna malica

MM

PM je v enem drugem forumu 'prvo mletje'

Z: pomarančni pz muffini s suhimi slivami, activia

M: pest oreščkov

K: fižolova enolončnica s koščki belega piščančjega šinka (2% maščobe, če verjameš)

M: jogurt z žličko domače pomarančne marmelade sf

V: pz pica z bučkami, lahkim sirom, mocarelo, paradižnikom in papriko; ledenka

tulka
navadna voda, sok 2 pomaranč Z: pirin kruh, lahek sirni namaz, kava ... vse ostalo bo danes greh :) praznujemo rojstni dan :D Lizzie
Grešila sem včeraj, bom pa piazila danes: Z: naravni pomarančni sok in kaki, kava K: pečen piščanec, špinača in zelena solata M: kaki V: skuta, paradnižnik, paprika Migla

Včeraj:

Z: sadje, graham kruh s slivovo marmelado sf

M: kapučin

K: http://www.kulinarika.net/baze/recept.asp?ID=1423 tale "čorbica", ki sem jo malo priredila. Je pa odlična.

http://www.kulinarika.net/recept/sladice/Nadevana_pecen - spustila sem maščobo. Namesto meda sem dodala agavin sirup in med orehe pomešala žlico ovsenih kosmičev

M: kaki

V: začinjen popečen tofu

Danes:

Z: kivi, grški jogurt

K: goveja juha (brez zakuhe), prešpikana konjska pečenka v zelenjavni omaki, polnjeni šampinjoni, radič v solati

M: sadje z oreščki

V: pz šmorn

MM
Z: pz kruh, sirov namaz, kava K: zrezek, kisla repa in fižol M: kaki V: jogurt s sadjem Migla
navadna voda, sok 1 pomaranče in kivija Z: pirin kruh, marmelada BS, kava K: riž z zelenjavo (bučke, paprika, por, paradižnik) M: mandarina V: suhe salame, pršut, sir Lizzie

pomarančni sok

Z: opečen polnozrnati kruh z lahkim skutnim namazon

M: pz piškot, kava

K: pirini rezanci z bučkami

M: skuta

V: losos z narastkom iz brokolija in cvetače

tulka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti