Kje v Lj lahko kupim pravi Portugalski Porto (vino)?
Hvala za odgovorčke ![]()
Kje v Lj lahko kupim pravi Portugalski Porto (vino)?
Hvala za odgovorčke ![]()
Jaz sem ga v MB videla v Leclercu, torej bi v Ljubljani tudi moral biti na razpolago. Pa v Maxiju verejtno tudi.
Če ne najdeš, vprašaj direktno na podjetje Pernod Ricard Slovenija, imajo zastopstva za številne blagovne znamke, in bi verjetno znali pomagat.
mamamia
mamamiaImam ga iz Leclerca, če pa se ne motim, sem ga videla celo v Lidlu, na nobenem pa nisem prebrala deklaracije.
Imajo ga tudi v Lidlu.
LijanaNaj prilaknem svoj piskrček:
Iščem pijačo, ki je bila pred več kot 30 leti v naših trgovinah prodajana kot Šeri. Ne vem, kdo je bil proizvajalec, nobene znamke, tudi okusa ne vem, kakšnega je bila. Možno pa je bilo, da sta ga dve mladoletnici pocukali v celem popoldnevu.
Zanesljivo to ni Cherry Brandy.
Če se komu sveti, kakšno pijačo imam v mislih, naj mi pove, kje jo je mogoče kupiti.
Potrebujem jo namreč za darilo v igri asociacij ( ob darilu se mora slavljenec spomniti, s katerim dogodkom je povezna). Slavljenka je namreč ena od "zapitih" pup, ki ima okroglo obletnico in se bo zanesljivo spomnila dogodka, ker menda ni potem nikoli več zadeta.
F r i n aKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Ajdovi svaljki s kislo repo

Sadne rezine s slivami