član od 20085055 sporočil
Ja Vendelina Jr prav ugotavljaš. Moški (pravi se ve ) imamo lov pač globoko zasidran v genih. In to je kamenodobski feeling zagotovo. Drugače pa tudi kdaj kaj prinem domov , kaj divjega, lovskega . Sam sicer ne lovim, čeprav se že vse življenje spravljam k zeleni bratovščini pa vedno nekaj vmes pride , imam pa prijatelje,ki skrbijo za tovrtsno plat mojega jedilnika. In ker sem zaprisežen mesojedec divjačina visoko kotira na moji lestvici dobre hrane. Tudi divje race , seveda. Sem pa vesel, da se nam je pridružil še en moški , stezosledec, ki ga lepo pozdravljam . Vidim, da se spozna na stvar saj kar se divjih rac tiče, tako da bova dobro sodelovala.
Bravo tudi MamiF, spet si pokazala vso svojo preudarnost in modrost v odnosu moški-ženska. Ežoj tudi tvoj predlog je vreden razmisleka , se mi zdi en fajn scenarij je pa vprašanje ,kaj bi na to rekel šef kulinarike. Ampak ,kot pravim, ideja je super , vloge pravilno razdeljene edino je še treba razmisliti, kaj bi potem napravili s plenom. Eno dobro požrtijo morda ?
LP
hedonist