Že dalj časa iščem medeno zeliščni liker Drambuie. Ali kdo ve, kje bi ga lahko dobila?
Somaya
Že dalj časa iščem medeno zeliščni liker Drambuie. Ali kdo ve, kje bi ga lahko dobila?
Somaya
Drambuie? Nikad čuo! A mal razložiš, za kaj je dober? Ne ljubi se mi brskat po tistem kaj vrže ven Google.
ežoj![]()
![]()
![]()
![]()
Ponavljanje je mati modrosti, pravijo modri, izkušnje pa tudi! ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Glih vsega se pa v KZ Metlika ne dobi. Sem zadnjič pri njih spraševala za dve pijači za koktajle. Ene niso imeli, druge niso niti poznali. Eno sem dobila v Mercatorju, drugo v Leklercu.
V skrajnem primeru, da ga ne bi dobila, bi poklicala v Bachus in vprašala kje oni kupijo ta liker.
Lijana| Reca je napisal/a: |
| Vse sestavine za profesionalne barmane dobiš v kmetijski zadrugi Metlika v Savljah. |
Tole bi bilo čisto dovolj, a ne Reca?![]()
Veliko sem na kulinariki, prebiram teme, ki me trenutno zanimajo. In velikokrat se mi izmuzne kakšna uporabna stvar.
marelica| flyer je napisal/a: |
| Pozdravljeni. V maloprodaji ima največjo zalogo spiritsov zagotovo Leclerc in prav tako držijo Drambuie. Preverjeno :) flyer |
flyer ( ne vem a si letalec, dirkalni konj ali muhc, vsekakor, dobrodošel na kulinariko ), ko boš prihodnjič v Leclecu, povej jim, da sem zelo vesel za tale drambui, naj ga kar imajo.![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pica zvitki

Vitlof s sirom