Modelčki za sufle- kje?

A se to da dobit v vsaki štacuni s kuharskimi zadevami(ala merkur, mercator tehnika...) al v kakih bolj specializiranih? Pa kakšni so najboljši- silikonski, keramični...?

ema82

Vsekakor keramični, saj morajo ostati vroči ko v njih postaviš sufle na mizo. Dobiš jih pa povsod, kjer se resno ukvarjajo s prodajo kuharskih zadev.

nola

Keramične različnih velikosti imajo v Leclercu. Mamamia

mamamia
mamamia je napisal/a:

mamamia
A res? Pa glih tam sem zadnjič gledala. A to so prav posebni, samo za sufle? ema82
a če bi jih dala v pekač za muffine a ne bi šlo? femica
V Muellerju v BTC-ju v kleti jih imajo. habibti
V 1000 in en dar sem videla silikonske - zelo lično. katka http://katka-lopatka.moj-album.com/album/5

ema82 je napisal/a:
mamamia je napisal/a:

mamamia

A res? Pa glih tam sem zadnjič gledala. A to so prav posebni, samo za sufle? ema82

v Mb v Leclercu, majhne keramične okrogle posodice, svetlo rjave barve, šest sem jih kupila za darilo. Uporabne so tudi za kaj drugega.

Mamamia

mamamia
Hvala za odgovore, grem danes pogledat. Jih tudi rabim za darilo, sama bi se že znašla ;) Lepo praznujte! ema82

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti