Ah, pa da še jaz svoj piskrček postavim, ker sem danes ravno v ta pravem razpoloženju.
Zdajle pa o tejle, itak bom papagajčkala. Meni je pa izredno všeč, da imajo nicki s kulinarike tudi obraz zraven, pa še nekaj kil kje drugje, pa kaj potem, če jih je preveč, to pomeni samo, da nekdo zna dobro kuhat... Smo vsi iz mesa in krvi. In si mislimo svoje. Smo pa vsi skupaj ena naravnost zanimivo zabavna druščina, imam obdobja, ko visim nonstop tu gor in temu primerno pisarim po dolgem in počez - ne glede na kulinaričnost teme, včasih pa samo berem, ampak gor pa pokukam skoraj vsak dan. Kar pove o meni samo nekaj, da mi je tale stran čisto všeč, paket je pač takšen kot je, filtra nimam vključenega, določene teme preskočim, krizo srednjih let sem dala že skozi, ravno tako osamljenost..., pa po letih še nisem blizu.
Zaradi mene se lahko stepemo, samo ne bo nič boljše... Predlagam pa - da bo v stilu kulinarike - obmetavanje s torticami. Pa ne tukaj govoriti o lakoti po svetu. Mišljeno je metaforično. Pod tisto smetano, sadjem in biskviti se ne bo videlo nič. In bomo vsi enaki.
Čeprav smo enaki že danes - visimo tukaj gor, beremo, sodelujemo, šimfamo, zamerimo, predvsem pa se imamo fajn
Sporočilo je spremenil(a) Loni dne 17. dec 2008 22:13:03