Pašta s pivom in slanino
MamaF lepo povedano in lepo se bere.
Bi pa vseeno še nekaj dodala.
Mislim, da ati zlati tukaj ne brani sebe, niti ne ežoja, pač pa poudarja splošen vtis nastopanja Vendeline jr. V njenih odgovorih je sicer dosti resnic, žal pa so prevečkrat povedane na način, ki boli. Pa ne mislim s tem sebe. Mene se njene bodice ne primejo. Me pa dostikrat stisne pri srcu, ko kakšna članica na vprašanje, ki ga postavlja v stiski, dobi odgovor v stilu "kaj si pa tako neznajdljiva, neizobražena, neambiciozna", med vrsticami povedano "neumna". Ponavadi je bilo vse še dokaj lepo zavito, tukaj pri odgovoru ežoju je pa še maska padla. Pri takem ravnanju s soljudmi pa meni "dlake po konci skočijo". Mi je čisto vseeno, kakšno pamet in kakšno izobrazbo imajo ljudje okrog mene, zelo pomemben pa mi je odnos do soljudi nasploh.
Vendelina Jr. preberi prosim vse tele prispevke s hladnim razumom, jih samokritično predelaj, morda se lahko tudi ti od nas kaj naučiš. Pa še to: izredni talenti so bili ljudem dodeljeni z namenom, da bi jih koristili v dobro človeštva, ne pa da bi se z njihovo pomočjo dvigovali nad njega.
Cila
Eh ljudje, bodimo veseli- meni je pa fino imeti v bližini (če lahko temu tako rečem) takšne ljudi. Zakaj? Zato ker se potem počutim fullllll normalno, nezakompleksano in življenje je takoj lepše. Skratka- v trenutku se v svoji koži počutim fino, saj si niti v najhujših morah ne želim biti podobna njej. Virtualni svet je virtualni svet, resnični pa resnični. Bogve kakšna oseba se v resnici skriva za njenim nickom. Se mi zdi da včasih tako nabija, kako se na vse spozna, da je začela že sama sebi verjeti. Jaz sem vesela, saj lahko njene poste tukaj preskočim, iz dna srca pa se mi smilijo ljudje, ki so v vsakodnevnem stiku z njo.
Če ona misli, da je tako prav, naj pač bo. Pustimo otrokom veselje, če je tako malo teba. Upam vsaj, da se je iz te teme kaj naučila.
Na koncu pa še: "Ežoj za predsednika!" Poteguje se za nas šibkejše in nam dviguje moralo (vsaj meni jo- neštetokrat se mu nasmejim in neštetokrat mi polepša dan).
| Simona84 je napisal/a: |
Na koncu pa še: "Ežoj za predsednika!" Poteguje se za nas šibkejše in nam dviguje moralo (vsaj meni jo- neštetokrat se mu nasmejim in neštetokrat mi polepša dan). |
![]()
![]()
![]()
![]()
Kje ste???? zdaj tiste, ki ste toliko proti Wranu glede nesramnosti? Kaj tukaj ni kaj komentirati? Ali smatrate, da so res Vendelinini blogi bolj prijazni, bolj prisrčni oh in sploh?
Ati zlati, hvala, naredil si mi veliko uslugo, ker sem namreč v sosednji temi mislila prilepiti Vendeline bloge, da malce primerjamo a ne? Srečna sem, da si še z nami in si želim, da bi še ostal! Na Kulinariki rabimo take kot si ti, Ežoj in še bi jih bilo nekaj takih, ki ti polepšajo dan in za katere je vredno da smo tu!
Čau Atina!
lp
AnamarijaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pašta s pivom in slanino

Mini potičke