Široki rezanci z grahovim pestom
| Iwana je napisal/a: |
| Jaz pa sem ugotovila, da moj maček je olive!Iwana |
Moj tudi, pa parmezan tudi obožuje. Čisto nič mačja hrana, če mene kdo vpraša. ![]()
Ooooooooo Julya, lepo te je brati po dolgem času, to pa še nisem probala, oljke s parmezanom ![]()
![]()
lp![]()
Tale stran mi je samo potrdila, da imamo različni ljudje hudo različna mnenja. In zato jo še raje prebiram!![]()
LP
P.s. Aja, tumpika, če ti perje iz povštra leti, ga moraš zašit v bolj gost inlet!![]()
Jaz sem pa na KulSlo pribežala z enega drugega portala, tako da Veri čisto razumem.
Tulka: in zdaj tukaj tudi ostani ![]()
![]()
![]()
Veri! ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
daj pridi nazaj! (Sicer ne vem, kaj je bilo, se mi pa malo svita ...)
| ribaracarak je napisal/a: |
Jaz pa vsega skupaj sploh ne jemljem tako - saj življenje ni samo črno belo in v resničnem svetu se tudi ne srečujemo samo z ljudmi, ki bi nam v vsem pritrjevali in včasih smo malce razoračarni nad tistimi, od katerih smo pričakovali kaj ful vzpodbudnega, pa nam tega niso "privoščili" in potem ugotovimo, da so nam med vrsticami pravzaprav povedali vse.
rrr |
Pa jaz tudi tako jemljem vse komentarje (čeprav eni znajo res zbosti, je zraven še toliko več takih, ki ti polepšajo dan. In zaradi takih se splača ostati).
AtinaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Široki rezanci z grahovim pestom

Bruschette s paradižnikom in kumarami