Sanjska ekipa

Anomis  

član od: 4.11.2003

sporočila: 1175

13. nov 2008 23:14

Čao, ja, tudi jaz rada preberem prvih nekaj strani vsake takšne, malo "žgoče" debate - ravno zaradi tega, kar je hedonist lepo opisal. V bistvu res že kar nekako predvidiš, v katero smer (v smislu načina odgovarjanja!, ne usmeritve, opredelitve ipd.) bo kdo zašel. Eni se vedno obregnejo(mo) na naslov teme, drugi na primernost, tretji potegnejo na digidagi teme, ali pa kulinarične, le nekateri pa na vsebino..... Ja, luštni, različni in vsak na svoj način tudi simpatični. Lepo se imejte.... p.s. Ha, ha.... še ena takšna, ki nima kaj pametnega zapisati o temi, pa malo naklada, a ne? Ja, med utrujajočim pisanjem diplome si ne morem pomagati, da ne bi malo pogledala, kaj je novega na naši ljubi kulinariki. In res, nikoli ni dolgčas.... Lep pozdravček, S.

Vlado  

član od: 1.8.2002

sporočila: 547

13. nov 2008 23:56

Kaj je prazna slama je seveda diskutabilno. Zame je že začetni post bil mlatenje prazne slame. Očitati GGju kako dolgo je študiral je čisto deplasirano. Mimogrede, v mojih Lj časih obramboslovje ni ravno slovelo kot neki jaki faks, pa tudi to ni razlog, da bi komu kaj očital. GG je bil izvoljen!, nekateri mu privoščimo, drugi pa pač ne. Tak to je! GG kot minister? Veljal je za najbolj lucidnega politika v vladi LDS. Živi bili pa videli. Če pa nekdo nekomu pritrjuje, je to zgolj zato, ker deli z njim podobne vrednote, kolikor se pač le te iz nekega foruma dajo izluščiti. Nekatere dame pa so se tudi osebno spoznale in so si verjetno druga drugi tudi na zemeljskem ne-virtualnem nivoju simpatične. Zato res ne vem kaj te ima tu iritirati. Neprimernost vprašanja jaz vidim bolj v tem, kot se mi je že zapisalo, da politika vzbuja v ljudeh nizke strasti (sam seveda nisem izjema) in postavljanje takšne teme na tem forumu pa moje ni na mestu. Foter mi je reku in "duhovičenje" o modnih kreatorjih temu samo pritrjuje. lp Vlado

Mic  

član od: 18.3.2007

sporočila: 197

14. nov 2008 6:09

Direktno k tvojemu vprašanju, hedonist. Strokovnost - bla,bla,bla. To so le Pahorjeve lepe besede. Vsi vemo, kaj je pomembno  za tako funkcijo. Mislim, da se bo ta vlada, žal, dolgo obdržala.

Pričakujem napad na moj zapis, ker ni v skladu z večinskim mnenjem na teh straneh, pa nič zato. Vsak ima lahko (prav je, da ga ima) svoje mnenje, ali ne?

 

Mic

ursula-ce  

član od: 18.10.2008

sporočila: 542

14. nov 2008 6:32

Že izid volitev je pokazal, da smo različno usmerjeni (bolj levo ali bolj desno), kar je tudi prav. Počakajmo in dajmo možnost imenovanim ministrom, da pokažejo kaj znajo in zmorejo. Meni osebno je prav vseeno kakšno imajo izobrazbo, s katere stranke so, samo da svoje delo opravijo čim boljše, ker nas čakajo res hudi časi. ursula-ce

Ognjič  

član od: 18.1.2006

sporočila: 4733

14. nov 2008 8:40

hedonist je napisal/a:
Povedali ste veliko , bilo pa je tudi nekaj prazne slame a nič več kot običjano.

Super ste in točno take vas imam rad.

hedonist

hedonist, boš moral presedlat na SAZU-jevski forum, da ne bo toliko prazne slame. Ampak ne vem, če te bodo lepo sprejeli, če boš skušal tudi njih tako pogosto učiti, kaj je seme in kaj plevel.

Tukaj nas je z vseh vetrov, različnih poklicev (in najbrž tudi brez poklica) in različnih IQ-jev. Se je pač treba malo prilagoditi, pa je lahko zadovoljstvo obojestransko.

Tudi jaz imam tebe rada.

ps.: lepo bi bilo, da vsaj pozdraviš, ko prideš firbec past na čvek. Tudi to je ena lepa navada, ki jo pridobimo v zgodnjih letih.

Ognjič

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

14. nov 2008 9:02

hedonist je napisal/a:
Zanimivo je tudi, kako se strogo držite vrstnega reda pisanja vaših mnenj. Po rangirni lestvici čakate najprej kaj bodo napisale "moralne" kapacitete ,potem pa z vsemi topovi pritrujejete in dodajate še več žvepla. hedonist
Hedonist, sonči, tole je vendarle kulinarični forum in perje vedno leti v vse smeri ob vseh urah dneva.... Tisto, da najprej "svet modrih" kaj pove, potem pa ostali dodajajo smetenje v vseh medijih....to je pa en drug ferajn. Si malo zamešal... Vendelina jr.

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15822

14. nov 2008 10:12

 ZDaj sem si pa oddahnila.  Hedonist ma nas rad...

 

Mamamia

mamamia

mimika  

član od: 7.1.2002

sporočila: 2107

14. nov 2008 10:23

Strinjam se s tistimi (mislim, da je bila proxima), ki pravijo, da je ministrski stolček predvsem politični. Vsebino in strokovnost narekujejo državni sekretarji. Vendar sem prepričana, da nekatera ministrstva zahtevajo ministra, ki je na tistem področju domač. Gospodarsko in finančno, pa zunanje in mogoče še katero. So tako pomembna, da zahtevajo znanje in izkušnje vseh, tudi ministra. Druga ministrstva tozadevno niso tako zahtevna, čeprav jih ne podcenjujem. Večji problem se mi zdi, če sploh nimajo (ministri namreč) nobene afinitete do področja, ki ga pokrivajo. Primer Erjavec in MOP. Pa še o GG. Težko verjamem, čeprav ni po mojem okusu, da bi lahko bil slabši od ministrov za znanost odhajajoče vlade. mimika Sporočilo je spremenil(a) mimika dne 14. nov 2008 10:55:57 Sporočilo je spremenil(a) mimika dne 14. nov 2008 10:56:28

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15822

14. nov 2008 10:29

Mimogrede, pred leti je bil pravosodni minister gospod, ki je bil po izobrazbi profesor matematike. Po mnenju številnih sploh ni bil slab minister, vsaj ne slabši od nekaterih pravnikov po izobrazbi, ki so bili to pred njim ali za njim.

Če si dober, si dober in če znaš, znaš. Za ministra se mi zdi pomembno, da je dober organizator dela in zna postaviti strokovne ljudi za svoje sodelavce, če je še doma na področju, ki ga pokriva, toliko bolje.

Je pa hudo, kot pravi mimika proti koncu pisanja, če ni afinitete. Mamamia

 

mamamia

jass  

član od: 9.4.2006

sporočila: 521

15. nov 2008 11:45

Hedonist, pa se ja ne boš spuščal na nivo, kjer kraljuje Wran??? Samo špegaš v klepetalnici, odpreš temo, da vidiš kakšen bo odziv,... Pa to je njegov resor, za pernate zadeve... O ministrih pa tole: še dobro, da jih izbira mandatar, da lahko posredno pljuvamo tudi nanj, če nismo zadovoljni z njegovo izbiro in tako tudi posledično s svojo. Ker smo ga sami izbrali, mandatarja, oz. predsednika vlade, kakor hočete. Pardon, večina nas ga je izbrala. Ker če bi pa ljudstvo volilo še ministre, potem šele bi imeli vlado. Ali pa je tudi sploh ne bi bilo, ker se itak ne bi mogli zmenit. jass

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti