kaj pravite, ko bo toliko ljudi na borzi dela po novem letu?ste med njimi?jaz sem.lp
srcektorta
kaj pravite, ko bo toliko ljudi na borzi dela po novem letu?ste med njimi?jaz sem.lp
srcektorta
Vse, ki ostanejo brez zaposlitve, bi opozorila na možnost pridobivanja nepovratnih sredstev za samozaposlitev, ki jih dodeljujejo slovenske občine. Podrobnosti ne poznam, a vem, da ta sredstva obstajajo (dobra znanka ravnokar zbira dokumentacijo za vlogo za ta sredstva). Sicer so pa na oddelkih za gospodarstvo zaposleni tudi zato, da vam pojasnijo podrobnosti in možnosti za pridobitev denarja, če želi kdo začeti na svoje.
Vsak od nas ima neke sposobnosti in zakaj ne bi ob izgubi zaposlitve skušali pridobiti nazaj vsaj nekaj denarja, ki ste ga skozi davke in prispevke tudi vi prispevali v državni proračun, sploh ker je država dopustila, da ostanete brez lastne eksistence. Naj vam torej ob postavljanju na lastne noge tudi pomaga.
In občutek, da vendarle zmoreš narediti pomemben korak, je gotovo boljši od tistega, ki nas preveva zavoljo nemoči ob izgubi službe.
Pozitivno razmišljanje, kot ga ima minutka, lahko pri samozaposlitvi ali katerek koli drugem načinu reševanja lastne usode samo prav pride.
Mamamia
mamamiahttp://www.zurnal24.si/Postanite-sam-svoj-sef/zstil/
Mamamia, nekaj informacij bodo lahko dobili v tem članku.
barbara9
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pohorska omleta

Ploščati špageti Bavette z genovskim pestom, sušenimi paradižniki in cvetačo