Polpetki iz melancan
Mene je hitrost skorajda stala življenja. Takrat sem spoznala, da drži satvek iz filma Kasandrin most: bolje tri dni prepozno v Pariz, kot dvajset let prezgodaj v raj.
Ker imam tudi sama težko nogo, si dam duška na avto cesti. Ko je prazna oziroma ko ni tovornjakov in gostega prometa. Se da takrat tudi s policisti lepo zmenit in jo lahko odneseš z nižjo kaznijo, kot jo sprva nameravajo "opičit".
Skozi naselja pa se vozim v okviru omejitev, pa če se mi zdi še tako zamalo. Zaradi vsega, kar je navedla proxima, in kar sem ob nesrečah videla.
Mimogrede, največ težkih prometnih nesreč se zgodi na regionalnih in lokalnih cestah, ki jih vozniki dobro poznajo. In zato po njih vozijo prehitro glede na razmere in lastne zmožnosti, ker so prepričani, da jih pač obvladajo.
Mamamia
mamamiaBrihta, se bo slišalo nesramno in še kako, ampka, bi enako, kot razmišljaš zdaj, razmišljala tudi, ko bi ti nekdo, ki je ocenil, da "je 60 al 65 na uro čez vas pač itak isto kot predpisanih 50", pa bi zato podrl TVOJEGA otroka, ki bi zato utrpel hude poškodbe, pa ni treba, da ravno dosmrtne. Bi? Bi res?
Dobro premisli. Res dobro premisli.
Mislim, da jih ni malo, ki bi dali čisto vse, kar imajo, če bi lahko dobili še eno priložnost. Pa je ne bodo.
Po pameti je žal rek, ki ne zaleže, treba je udarit po žepu, zelo udarit po žepu, da (vsaj eni) začnejo verjeti....
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Polpetki iz melancan

Kakijeva nevesta