To spada skoraj v ono rubriko "Ali verjamete?".
Loni Makaroni
To spada skoraj v ono rubriko "Ali verjamete?".
Loni MakaroniČlovek, ki je v stiski vsega preizkusi z željo in upanjem, da bo bolje.
Če se postavim v kožo bolnih, bi verjela in posledično preizkusila vse kar ponujajo.
Če pa je to res " nateg", bom le dodala: "Žalostno, da služijo na račun nemočnih ljudi."
Anamarija| anamarija1 je napisal/a: |
Človek, ki je v stiski vsega preizkusi z željo in upanjem, da bo bolje. Če se postavim v kožo bolnih, bi verjela in posledično preizkusila vse kar ponujajo. Če pa je to res " nateg", bom le dodala: "Žalostno, da služijo na račun nemočnih ljudi." Anamarija [srecen] |
Ne vem, če vam je znan Taheebo čaj? " pravega" se je dobilo le pri enemu gospodu v Sloveniji.
Ni mi žal za kar sem odštela, žal bi mi bilo, da ne bi nikoli preizkusila, kajti bi si očitala še danes, vendar žal mi je, da ni več mojega tasta.
lp
Anamarija ![]()
No, sem poizvedela, kemičarke pravijo, da klorov dioksid obstaja kot kratkotrajno vmesno stanje, nikakor pa to ni mineral. Da ne bom zavajala z neresnicami.
Se pa čedaje pogosteje sprašujem, kako ob čedalje večji dostopnosti informacij in splošni ozaveščenosti ljudi postajamo čedalje bolj dojemljivi za neumnosti vseh sort. Pa res vsi?
rimljanka - zasebno mnenje
Če mi zagotovite še, da zadeva fajn spuca greznico, da se da z njo lepo, nežno oprat linžerijo al kako se že temu reče, da se z njo fino zbiksa parket, da je primerna za lepljenje ploščic na tla in stene ter za čiščenje oken, tedaj bom vsekakor premislila, če bi reklamo prebrala do konca ali ne.
Lp
cervus| vanjatajnsek je napisal/a: |
| "Preko 60% žrtev bolezni, ki jo poznamo pod imenom AIDS, je bilo v afriški republiki Uganda, ozdravljenih v samo 3 dneh, 98% žrtev te bolezni pa prej, kot v enem mesecu. Več kot 90% obolelih za malarijo, je ozdravelo v samo 4 do 8 urah." lp, vanjatajnsek |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jabolčne kremšnite

Jagodni semifreddo