Pozdravljeni!
Na nemškem ebayu sem našla zame novo firmo JUNE - štedilniki. Mogoče kdo pozna to firmo? Imam občutek, da je to Elektrolux.
Lep dan še naprej!
mestnac2
Pozdravljeni!
Na nemškem ebayu sem našla zame novo firmo JUNE - štedilniki. Mogoče kdo pozna to firmo? Imam občutek, da je to Elektrolux.
Lep dan še naprej!
mestnac2
10. nov 2008 19:37
Mestnac2, kontaktiraj Electrolux tehnično službo, 01 24 25 230 g.Darko ali g. Leon. Prepričana sem, da boš dobila vse informacije.
2. dec 2011 21:02
Prek Ebay-ja in ostalih spletnih trgovin lahko naročiš tudi, če ne pošiljajo v Slovenijo. Danes sem našel spletno stran Viaddress, pri kateri ti dodelijo ameriški naslov, kamor potem pošlje prodajalec oni pa ti potem iz njihovega skladišča kjer hranijo blago pošljejo v Slovenijo. Njihov naslov http://www.viaddress.com/
Janez001
3. dec 2011 0:35
Ali potem plačaš carino?
tilenboc
3. dec 2011 8:44
Mene pa zanima, če je zanesljivo? Pošljejo na naslov v Ameriki, ti pa zadevo plačaš vnaprej, do tebe pa ne pride...
*vidim, da gre v bistvu za reklamo. Namreč na dveh drugih forumih sem zasledila popolnoma enak zapis. Janez001, to pa ni lepo ![]()
Lizzie
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Schwarzwald kocke

Hrustljava solata