Tortilje s pivsko omako iz čokolade
.packa., vsak, ki po INTERNETU sprašuje karkoli, mora že v naprej vedeti, da bodo odgovori takšni in drugačni...če se tega ne zavedaš, je bolje, da se držiš pogovorov v živo ali pa še naprej bereš priročnike!
lp
Nena
PS: še nisem zasledila, da bi kdo tukaj nekomu kaj slabega želel...ljudje s smislom za humor pa so tako zakon!
Nena-morje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jezus,
packa, pa kje ti je smisel za humor, pa čeprav še tako obešenjaški? Pa kaj je takšnega v japonskih kroglicah in tem, da me iz tega tu norce brijemo? Tvoje ime na vse drugo asociira kot na gnus do seksa... ![]()
![]()
Kaj naj se zapnemo do grla? Malo več dobre volje in tolerance, bo šlo? Razen, če verjameš v brezmadežno spočetje, potem tvoj gnus nad mesenostjo čisto razumem.
Sicer pa si tu lahko povemo vse. Enim se gnusi to, drugim ono...
O kroglicah (poskusi jih no enkrat, če jih še nisi...) je bilo govora samo na dveh ali treh od morda tisoč forumov, tako da imaš res neverjetno smolo, da naletiš prav na takšnega. Vklopi filter za nekulinarične teme, pa ti bo ves gnus prihranjen. In dokler lahko izbiramo, je to prava stvar.
In kaj je narobe z grizljanjem ušesa nekoga, ki ga imaš rad? Bolje že, kot pa zgolj v temi in pod odejo...
Ampak spet smetim. Se opravičujem, ne bom več. Ampak danes je en tako čuden dan...
Punce, nasmeh na usta, pa bo. Mamamia
mamamia.packa. , hitr mi povej, v katerem forumu si brala o japonskih kroglicah, seksualnih fantazijah, taksnih in drugacnih. Jaz pa tukaj gor berem samo o pripravi prazničnega peciva, o želatini v lističih in v prahu, pa o nekih rastlinah, s katerimi so čarovnice kravam mleko jemale. Za znoret, ti rečem!
mamamia, če bi res prišlo do brezmadežnega spočetja, bi bil Jezus punčka - to je logično, ne?
![]()
LP
cervusTitikaka je pa ja v Južni Ameriki? A ni? ![]()
![]()
Če mi plačajo pot tja in nazaj,....se javim za snemalko. ![]()
![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Tortilje s pivsko omako iz čokolade

Jajčevci s sirom na veganski način