Čeprav je cvrtje škodljivo, smo si včeraj zaželeli i
Poleg limone smo jedli kupljeno tatarsko
Kako lahko prodajajo proizvode, ki dajejo po žaltavem i
Anamarija ![]()
Čeprav je cvrtje škodljivo, smo si včeraj zaželeli i
Poleg limone smo jedli kupljeno tatarsko
Kako lahko prodajajo proizvode, ki dajejo po žaltavem i
Anamarija ![]()
Jaz tatarsko omako kupim v tubi in je bila, do sedaj, vedno dobra.
Kakšno pa si ti kupila? Da se vemo izogibat ![]()
Tudi jaz sem jo kupila v tubi joj, ne vem proizvajalca, mislim da je Thomy, bom pa preverila, je pa tudi res, da jo prvič kupim, ker sicer majonezo in tatarsko omako naredim vedno sama.
Anamarija![]()
![]()
anamarija1, to je bila božja kazen, ker si jadranske lignje "pokvarila" s tatarsko ....![]()
![]()
![]()
Sicer je pa nam težko reči, kaj je slabo in kaj ne, če ne moremo poskusit. Jaz bi v vsakem primeru za pokušino izbrala le lignje...
mamamia
mamamiaJa, Vendelina preden postrežem sem jaz tista, ki vse poskuša in mi je obračalo...nato sem dala poskusiti možu in pol je tuba romala v kanto.
AnamarijaHedonist, ti si prav hecen, enkratletno si privoščim ocvrte lignje, nam so všeč s tatarsko omako, paše ali ne paše.
V glavnem sem preverila na najdi.si in ugotovila, da je bila Thomyeva tatarska omaka.
lp
Anamarija| mamamia je napisal/a: |
Sicer je pa nam težko reči, kaj je slabo in kaj ne, če ne moremo poskusit. Jaz bi v vsakem primeru za pokušino izbrala le lignje...
mamamia mamamia |
Očitno, da res!![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | noemi |
| malo za hec | johana |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pustne miške

Njoke s feta sirom, bučkami in pečenim pršutom Anton