Lepo prosim športnice, če me katera ve povedat kakšno luštno, čim manj prometno pot do Kamnika. Pa mogoče še, koliko časa traja ena zmerna vožnja, bi s seboj vzela 11 letno sosedo, če je sploh primerno zanjo (da ne bi padla pod kakšen kamion). Hvala
Lj - kamnik
Predvidevam, da bi šli s kolesi. Samo ne vem, če obstaja kaka manj prometna pot do Kamnika, saj so tudi vse bližnjice avtomobilisti že zdavnaj odkrili. No, ob nedeljah vsaj tovornjakov na cestah ni.
Loni MakaroniNajbrž misliš iz Ljubljane, ne? A ne obstaja kolesarski vodnik po poteh okoli Ljubljane?
V S kolesom po ljubljanski okolici ni nič, iz zelo jasnega razloga, je za gorske kolesarje. Obstaja še Družinski kolesarski vodnik Sebastjana Veharja, noter pa je en izlet, ki se začne v LJ in gre preko arboretuma v Kamnik in nazaj do Ljubljane. Ne vem, koliko je sposobna prekolesariti ta 11letnica. Eventuelno bi se dalo iz Kamnika vrniti z vlakom.
Dolžina: 48 km
Vzpon: 280 m
Težavnost: srednja-težka, precej prometna pot, malo vzpona, makadamska bližnjica pri Kamniku.
Loni Makaroni
Potem pa kar v prvo knjižnico po Družinski vodnik, turca se mi zdi zelo lepo opisana.
Loni Makaroni| petkica je napisal/a: |
| Hvala Loni, bom šla pogledat, čeprav bi šla, bolj ko razmišljam, kar v obe smeri z vlakom. Pišuka sem lena |
Iz tega se pa med vrsticami prebere, da si se samo zgovarjala na 11 letno osebo. Velikokrat se toliko stare otroke podcenjuje o njihovi sposobnosti.
MatjažNo, v tem primeru pa z vlakom do Homca, kratek sprehod do Arboretuma, dan bo ravno tako lep.
Loni MakaroniKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.