| tjas je napisal/a: |
Če za mačka niste sposobni skrbeti tako, da se mu nič ne bo zgodilo, ga raje ne nabavljajte. To, da ko en izgine, drugega nabavite, pa tudi ni nek jako dober vzor za otroke. A ste pomislili, kaj je sporočilo vašega ravnanja? "Mački so potrošni material. Fentaš enega, bo prišel drugi..." Dejte si raje ribice nabavit. Ptička pa raje ne, da ne boste zaradi njegovega čivkanja še njega spustili "malo naokoli". [kokoska] tjas |
Mucek in cesta
Imam 13 let starega mačka, ki se med dnevom spreminja iz hišnega v vrtnega mačka. Ker je kastriran, nima velike želje po širjenju terena.
Predhodnik je doživel 7 let, nato pa je izginil tik pred kastracijo. Nekaj let kasneje sem izvedela, da je utonil v nekem okrasnem vodnjaku. Priznam, da sem ob izginotju skoraj izjokala oči.
Živimo v mirni ulici z nekaj bedaki, ki imajo kljub omejitvi 30km /h težko nogo. Letno izgine kar nekaj mačkov, ravno pred dnevi sem videla enega povoženega.
Naš sedanji mačkon je zanesljivo zadnji pri hiši. Težko prenašam izgubo, za tega pa se še posebej bojim.
F r i n a| Issi je napisal/a: |
| Joj tjas, daj še enkrat preberi kaj si napisala in se zamisli nad sabo.Issi |
Zakaj že? Zato, ker sem napisala, da je neodgovorno vzgajat otroke, da so živali potrošni material.
Lepo prosim, ne mi s takimi frazami.
Lahko pa si nabaviš ptiča in muco.

In potem imaš muco v kletki ![]()

Hec, da me na bo kdo narobe razumel...
Muca je pri nas na čuvanju (in to že toliko časa, da se je že prav lepo udomačila pri nas...) in gre zelo rada v Jakčevo kletko.
stana
| Teka je napisal/a: |
| Zanimivo Stana, ravno včeraj je rekel svak da bo hčeri kupil za r.d. papagaja, a sedaj ko smo si mucka nabavili pa papagaj odpade, češ da to dvoje ne gre skupaj. Pa očitno gre.... Teka |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.