Živjo punce! Spremljam vas in prebiram vaše misli in pogovore. Zelo lepo. Veselim se vsake kilce, ki jo izgubite. Ne zdi se mi pa fer napeljevanje h grehu!!!! Bešamel ?????????!!!!!!(KOLIKO MAŠČOBE???) Zelenjavca prepražena na oljčnem olju???????!!!!!! Komu mečete pesek v oči? Sebi al tudi ostalim, ki bodo zakorakale po isti poti? Pa bo uničen trud enega tedna! Punce, pa vsaj v glavnem cele dneve samo razmišljate kaj boste jedle!
Pojdite na sprehod po trgovinah, poglejte barve, ki se nosijo letos, kupite si tulipanček, mimozo..... in nehajte mislit na lonce. Poglejte sadje. Poleg jabolk je še dosti drugega sadja.
Ozrite se okoli sebe in ne mislite samo na dieto. Po moje se preveč tehtate. Tehtanje je varljivo. Prehitro lahko izgubite voljo, ali pa vas izgubljene kilce povlečejo v nepravilno prehranjevanje. Že sedaj grešite, kako vam bo uspelo po dieti obdržat pridobljeno težo? Hujšanje naj bi bilo spreminjanje prehrambenih navad, ne pa mučenja organizma in okolice!
Ja, malo sem vam jih napela. Pa ne mislim nič slabega. Rada bi vas obvarovala pred razočaranjem, vas zadržala na pravi poti.
Ne dajte se! Še enkrat preberite dieto, razmislite o živilih in predvsem razmišljajte v katero skupino pašejo živila, preden jih kombinirate!
Zunaj sije sonce, zato z dobro voljo naprej!
PACKA
Sporočilo je spremenil(a) PACKA dne 15. mar 2004 09:32:48