Vstala ob 05.30,odbrzela na wc,nato v kopalnico,zatem k omari z obleko in nato še zadnji pogled v ogledalo ter hitro v avto.Ob Ob 0630 privihrala v službo,kjer sem prebila dobrih osem ur(danes samo ob enem jogurtu in kosu kruha,ker za malico ni bilo časa).Po službi sem odbrzela še v trgovino nato pa z polnim gasom domov,kjer me je čakal sin,da ga odpeljem na "angleščino",vmes mi pove,da so ga tenis copati med uro telovadbe zažulili,zato greva še po tenis copate v trgovino.
Pred tem sem seveda jedla "kosilo",da ne bo kdo mislil da živim od zraka(danes na srečo kuhala tašča

)Sina odložim pred šolo in se odpeljem proti domu,kjer me čaka hči,ki ne razume matematične naloge.Poglobim se v snom,vmes dam prat perilo in ji snov razlagam bolj ali manj uspešno(nikoli ne bi bila učitelj,ker bi po mojem otroci morali snov takoj obvladat).Ura je18.45 ,odpeljem se po sina v šolo.Nato pripravim oblačila,ki jih bosta otroka jutri oblekla,obesim oprano perilo(kdaj bom likala ne vem,opranega perila je že kar velik kup.Pripravim tudi "material",iz katerega bo jutri tašča skuhala kosilo otrokoma(hvala bogu da jo imam).Jutri sem namreč dežurna in domov pridem šele ob 22uri,poleg tega pa v soboto grem v nočno službo.
In kje je moj mož?Do decembra še v vojaški misiji.....komaj čakam da pride,otroka pa prav tako.
Moja sprostitev je dva do trikrat na teden za pol urce kulinarika,ki je seveda najboljša stran na internetu.Pa lahko noč.

jancika