Kje kupiti priznanja, pohvale?

Pozdravljeni,

pripravljamo kostanjev piknik z nekaj športnimi igrami. Seveda bi zmagovalcem radi podelili priznanje za določeno mesto v nekem športu. Zanima me, kje bi se dalo kupit pohvale, priznanja ter če morda takole iz glave veste, kakšne so cene. Nameravam it pogledat v Mladinsko knjigo ter DZS, ampak nisem prepričana, da bom kaj dobila... Zanima pa me ponudba v Ljubljani.

Vnaprej hvala za odgovore ;)

Jejža

Mi to vedno dobimo v Mladinski. Za cene se pa ne spomnim. evagirl
Čao, veliko predlog za take in podobne zadeve najdeš tudi v MS Office-u, MS Publisher. Narediš lahko 1001 zadevo. Lep pozdravček, S.
Bom poskusila. Edini problem je potem tiskanje na trši papir. Ampak v kopirnici bi verjetno šlo, kajne? Jejža
Domači (poceni) tiskalniki brez težav tiskajo na trši papir. Vsaj kar jih jaz poznam, to počnejo. magnolija
Nekaj podobnega sem videla na pošti. Pohvale,zahvale, priznanja... za vse vrsti ljudi, dosežke...poglej, mogoče kaj najdeš. londonska rezina
Če znaš angleško, na tejle strani lahko izdelaš krasna priznanja - vse napišeš slovensko, pa dobiš priznanje v slovenščini: http://www.123certificates.com/ tulka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti